• Tank nu 2 duurzame diesels in Haps

Klopsteen 4, 5443 PW Haps

24 uur per dag geopend

Betaalmogelijkheden

Nieuw in Haps

Wilt u graag uw dieselwagenpark verduurzamen? Bij Greenpoint Haps vindt u – naast conventionele diesel – nu ook 2 duurzame dieselvarianten nl. HVO fossielvrije diesel en TRAXX Zero CO2-neutrale diesel.

HVO fossielvrije diesel

Hydrotreated Vegetable Oil (afgekort: HVO) is de meest duurzame dieselbrandstof op dit moment. Deze diesel wordt gemaakt van afgewerkte plantaardige oliën en restafval zoals dierlijke vetten. Rijden op HVO Diesel biedt enorme voordelen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan een zeer hoge CO2-reductie van maar liefst 89% (Tank-to-Wheel zelfs 100%) en een veel lagere uitstoot van schadelijke emissies zoals fijnstof, NOx, roet en zwavel.

Duurzame voordelen van HVO diesel:
– Volledig fossielvrij
– Zeer lage CO2-uitstoot (-89% t.o.v. diesel)
– Minder uitstoot van fijnstof, roet en NOx
– Bevat vrijwel geen zwaveldeeltjes en aromaten
– Is goed biologisch afbreekbaar

HVO kan zowel puur als geblend met fossiele diesel gebruikt worden. HVO100 (= 100% ofwel puur gebruik) heeft uiteraard de grootste duurzaamheidsvoordelen en voldoet aan de EN15940 specificatie voor paraffinische dieselbrandstof. Voordeel van HVO20 (= 20% HVO geblend met 80% diesel) is dan weer dat het voldoet aan de EN590 norm voor conventionele dieselbrandstof.

TRAXX Zero CO2-neutrale diesel

TRAXX Zero is een hoogwaardige dieselbrandstof die efficiënter verbrandt en daardoor zuiniger is. Dat levert dus ook CO2-besparing op. De dan nog resterende CO2-uitstoot wordt meteen gecompenseerd middels duurzame energieprojecten. Deze duurzame energieprojecten leveren een gegarandeerde en gecertificeerde CO2-reductie op. Op die manier veroorzaken dieselvoertuigen netto geen CO2-uitstoot meer.

Duurzame voordelen van TRAXX Zero:
– 100% klimaatneutraal
– Verlaagt het brandstofverbruik
Reduceert de uitstoot van CO2
Compenseert alle resterende CO2-uitstoot
– Minder uitstoot van fijnstof, roet en NOx

Met HVO diesel en TRAXX Zero kunt u met uw huidige dieselvoertuigen blijven rijden en toch heel effectief uw transport verduurzamen. Meer weten over onze duurzame diesels? Ga naar onze productpagina of neem contact op met onze specialisten.

Bij storingen, bel +31 (0)492 - 79 26 02 of vul ons contactformulier in.

Zakelijke tankpas aanvragen?

Snel en eenvoudig een tankpas aanvragen? Profiteer van de vele voordelen. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in voor de zakelijke tankpas.

Vraag een tankpas aan

Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)492 - 79 29 68 of e-mailen naar [email protected]

Top