Truckstop Veghel wordt Greenpoint Veghel Doornhoek

De afgelopen weken is in Veghel hard gewerkt aan de uitstraling van ons diesel + LNG tankstation aan de Doornhoek 4115. Deze locatie, die voorheen bekend stond als ‘Truckstop Veghel’, was in 2016 de eerste tanklocatie die met medewerking van Greenpoint werd gerealiseerd. Met de omkleuring van dit tankstation naar de huisstijl van Greenpoint, is de laatste stap naar volledige integratie in het Greenpoint netwerk nu afgerond.

Samenwerking met Rolande LNG

Greenpoint Veghel Doornhoek is een realisatie van Greenpoint Fuels uit Milheeze en Rolande LNG uit Tilburg. Deze 2 Brabantse bedrijven zagen al snel het potentieel van LNG (en op termijn Bio-LNG) als alternatieve transportbrandstof en besloten om samen aan de Doornhoek in Veghel een tankstation te bouwen waar LNG, CNG, TRAXX Zero klimaatneutrale diesel en traditionele diesel kan getankt worden. Commissaris van de Koning Wim van de Donk nam op 4 maart 2016 de eerste LNG tankbeurt voor zijn rekening.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over rijden op LNG of tanken bij Greenpoint Veghel? Neem dan contact op met Tom Gisbers van Greenpoint Fuels voor een vrijblijvend gesprek.

Overig nieuws

Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein bereikt 5.000 tankbeurten

Het Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein heeft de ka...

Lees verder >

Greenpoint participeert in Zero Emission Shared Smart Hub (ZESS Hub) voor duurzame stadslogistiek

Op bedrijventerrein Westpoort in Groningen wordt de Zero Emission Shar...

Lees verder >

Bouw waterstofstation Oude-Tonge vordert gestaag in… Assen

Wanneer je vandaag langs de Tonnisseweg in Oude-Tonge rijdt, dan is er...

Lees verder >
Top