3de Greenpoint tanklocatie staat in Uden

In Uden heeft Greenpoint onlangs haar 3de tanklocatie gerealiseerd. Greenpoint Uden is gevestigd aan de Handelslaan 3 in 5405 AE Uden (bedrijventerrein Loopkant Liessent). Op deze locatie kunt u CNG/groengas, TRAXX Zero klimaatneutrale diesel, diesel, Euro 95 en AdBlue tanken. Dit tankstation is zowel voor vrachtwagens als personenwagen geschikt. Naast deze locatie in Uden, beschikt Greenpoint reeds over 2 tanklocaties in Veghel aan De Amert en aan de Doornhoek.

Stapsgewijs van fossiel naar duurzaam

Duurzame brandstoffen voor wegverkeer – zoals LNG, CNG, waterstof en biobrandstoffen – staan op de vooravond om definitief door te breken. De beschikbaarheid blijft echter vaak een struikelblok. Daarom lanceert Greenpoint een nieuw tankconcept voor duurzame brandstoffen genaamd Greenpoint Fuels. Op logistieke knooppunten door heel Nederland ontwikkelen wij tankstations waar wij LNG, CNG, waterstof en/of biobrandstoffen aanbieden maar ook conventionele brandstoffen. Met Greenpoint willen wij duurzame brandstoffen beschikbaar maken voor een economisch verantwoorde overstap van fossiele naar duurzame energie.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over tanken bij Greenpoint? Neem dan contact op met Tom Gisbers van Greenpoint Fuels voor een vrijblijvend gesprek.

Overig nieuws

Milieubewust rijden: tank HVO diesel bij Greenpoint!

Wist je dat je bij veel van onze Greenpoints terechtkunt voor het tank...

Lees verder >

Nieuw Greenpoint project in Sliedrecht

In Sliedrecht zijn wij gestart met de bouw van een nieuwe Greenpoint!...

Lees verder >

Greenpoint Asten verhoogt laadvermogen snelladers naar 400 kW

Maar liefst 400 kW: dát is de laadcapaciteit die sinds deze week besc...

Lees verder >
Top