Over ons

Greenpoint vindt dat duurzame brandstoffen en schone energie voor iedereen beschikbaar moeten zijn. Rijdt uw volledige wagenpark nu nog op diesel? Geen nood! Wij bieden verschillende duurzame dieselalternatieven aan zoals HVO hernieuwbare diesel en TRAXX Zero CO2-neutrale diesel. Wilt u nog een stapje verder gaan, dan kiest u voor LNG, elektrisch laden of waterstof. U kiest zelf de vorm van duurzame mobiliteit die het beste bij uw doelstellingen en mogelijkheden past.

Bij Greenpoint heeft u als bedrijf, particulier of gemeente toegang tot duurzame brandstoffen en energie. Hierdoor leveren wij samen een waardevolle bijdrage aan belangrijke duurzaamheidsdoelstellingen zoals:

• Reduceren van CO2-uitstoot van wegverkeer
• Deelnemen aan zero-emissie stadsmobiliteit
• Verlagen van geluidshinder
• Verbeteren van de luchtkwaliteit
• Bijdragen aan een betere leefbaarheid

Onze tankpoints zijn zo ingericht dat ze in de toekomst eenvoudig kunnen worden uitgebreid met andere (bio-) dieselsoorten, bio-LNG en/of waterstof. Daarbij zoeken we altijd actief de samenwerking op met lokale ondernemingen. Bijvoorbeeld voor energielevering via zonnedaken of het creëren van een klimaatneutraal bedrijventerrein.

Greenpoint is een initiatief van de Van Kessel Groep uit Milheeze (gem. Gemert-Bakel), een toonaangevende handelsonderneming in (duurzame) brandstoffen, smeermiddelen, tankstations en energie. De Van Kessel Groep ontving als eerste energieleverancier de Lean & Green Star voor duurzame logistiek.

Nieuwsarchief
Top