Over ons

Greenpoint Fuels is een initiatief van de van Peperstraten Group en Van Kessel Olie. Van Peperstraten Group uit Goeree-Overflakkee is de initiator van het Greenpoint concept met projecten in o.a. zonne- en windenergie, (bio-)LNG en waterstofproductie. Van Kessel Olie uit Noord-Brabant is een toonaangevende handelsonderneming in brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen voor de zakelijke markt. Van Kessel Olie ontving als eerste energieleverancier de Lean & Green Star voor duurzame logistiek.

Duurzaam tankconcept

Van Kessel Olie en de van Peperstraten Group zijn een samenwerking aangegaan voor de realisatie en exploitatie van een nieuw tankconcept onder de merknaam Greenpoint. Dit tankconcept heeft als doel om naast de nog steeds aanwezige behoefte naar conventionele fossiele brandstoffen, ook de duurzame vraag vanuit de markt te faciliteren. Op logistieke hotspots of locaties direct gelegen naast drukke verkeersaders ontwikkelen wij moderne tankstations waar wij LNG, CNG / Groen gas, hoogwaardige (bio-)diesel en/of waterstof aanbieden maar ook conventionele brandstoffen.

Tankpas acceptatie

Het Greenpoint concept biedt de mogelijkheid om naast de zakelijke Van Kessel tankpas, zoveel mogelijk tankpassen van oliemaatschappijen te accepteren, waardoor voor vele bedrijven een drempelloze overgang naar deze tanklocatie wordt vereenvoudigd.

Greenpoint tankstations bestaan steeds minimaal uit een voorterrein met luifel en brandstofpompen voor vrachtverkeer, waar mogelijk aangevuld met een tankgedeelte voor personenauto’s, horeca voorzieningen zoals een shop of restaurant, en 1 of meer wasstraten. Op elke Greenpoint wordt minimaal 1, maar liefst meer, duurzaam alternatief voor conventionele diesel aangeboden. De exacte samenstelling en productoffer van elk Greenpoint tankstation wordt afgestemd op de plaatselijke behoefte van de markt.

Wilt u graag meer weten over tanken bij Greenpoint? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nieuwsarchief
Top