• Goedkoop zakelijk tanken in Asten? Dat kan met de Van Kessel Olie tankpas!

Florapark 1, 5721 VH Asten

24 uur per dag geopend

Op het bedrijventerrein Florapark, vlakbij de op-/afrit van de A67, vindt u het Greenpoint multi-fuel tankstation Asten. Hier kunt u naast conventionele diesel, euro95 en AdBlue ook duurzame alternatieven zoals HVO fossielvrije diesel en TRAXX Zero CO2-neutrale diesel tanken. Het tankstation is makkelijk bereikbaar voor vrachtwagens, voorzien van highspeedpompen en 24/7 geopend. Omwille van het bestemmingsplan is dit tankstation enkel toegankelijk voor vrachtwagens en bestelwagens die als zodanig zijn geregistreerd bij de RDW (geen personenauto’s).

Wilt u tanken bij Greenpoint Asten?
Kies dan voor de Van Kessel Olie tankpas!

Met deze moderne zakelijke tankpas tankt u voordelig, veilig en gemakkelijk brandstof en AdBlue bij Greenpoint Asten én 30 andere tankstations in Zuid-Nederland. Via een handige gratis webportal beheert u zelf heel eenvoudig uw tankpassen en ontvangt u overzichtelijke verzamelfacturen. En door de slimme veiligheidsopties zoals een bestedingslimiet en het optionele dubbele pincode systeem wordt het risico op fraude bij verlies of diefstal tot een minimum beperkt.

Voordelen van de VKO tankpas:

– Tank bij meer dan 30 tankstations in Zuid-Nederland
– Altijd een scherpe brandstofprijs
– Beheer zelf online uw pincodes en instellingen
– Handige verzamelfacturen
– Voorkom misbruik dankzij slimme veiligheidsfuncties
– U betaalt geen pas- of administratiekosten

Vraag meteen een VKO tankpas aan

Kortom, de VKO tankpas maakt zakelijk tanken voordelig, veilig en gemakkelijk! De Van Kessel Olie tankpas is er voor organisaties met een KvK-inschrijving. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden of vraag meteen een tankpas aan!

Bij storingen, bel +31 (0)492 - 79 26 02 of vul ons contactformulier in.

Zakelijke tankpas aanvragen?

Snel en eenvoudig een tankpas aanvragen? Profiteer van de vele voordelen. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in voor de zakelijke tankpas.

Vraag een tankpas aan

Voor meer informatie kunt u bellen naar +31 (0)492 - 79 29 68 of e-mailen naar [email protected]

Top