Greenpoint aanwezig op beurs en congres van Energy Island op Goeree-Overflakkee

Op 8 en 9 december staat Goeree-Overflakkee in het teken van innovatie en duurzaamheid. Goeree-Overflakkee heeft de ambitie om in 2020 energieneutraal te zijn. Daarom organiseert de gemeente Goeree-Overflakkee op vrijdag 8 december in het kader van bewustwording een congres voor de zakelijke markt. Tegelijkertijd vindt er op vrijdagmiddag- en avond 8 en zaterdag 9 december een innovatieve en duurzame beurs plaats, waar u kennis maakt met veel innovatie en duurzame oplossingen en waar u een proefrit kunt maken in meerdere nieuwe innovatieve auto’s.

Tankstation met duurzame brandstoffen in Oude-Tonge

Greenpoint mag op deze beurs en congres natuurlijk niet ontbreken. In januari is de start van de werkzaamheden van onze nieuwe tankstation Greenpoint Oude-Tonge gepland. Aan het kruispunt van de N215 en N59 in Oude-Tonge gaan wij een tankstation realiseren waar in de loop van 2018 naast fossiele brandstoffen ook duurzame alternatieven zoals LNG en CNG kunnen worden getankt. Op termijn willen wij hier ook Bio-LNG, Bio-CNG en waterstof beschikbaar maken.

Met dit tankstation willen wij graag ons steentje bijdragen aan de transitie van fossiele naar duurzame brandstoffen voor vracht- en personenvervoer op en rond Goeree-Overflakkee. Meer weten over duurzaam tanken op Goeree-Overflakkee? Bezoek ons dan op het Energy Island event of neem meteen contact met ons op.

Overig nieuws

3 extra Greenpoints met HVO100 voor trucks

Onze Greenpoint tankstations in Deurne, Nieuwkuijk en Zeewolde zijn re...

Lees verder >

Feestelijke opening van Greenpoint waterstof tankstation op Goeree-Overflakkee

Aan de Tonisseweg in Oude-Tonge is gisteren het eerste waterstof tanks...

Lees verder >

Greenpoint opent 3de waterstof tankstation

Mooi nieuws voor waterstof rijders: vanaf nu kan je ook waterstof tank...

Lees verder >
Top