Greenpoint Fuels wordt lid van het Nationaal LNG Platform

Greenpoint Fuels heeft zich aangesloten bij het Nationaal LNG Platform, hét belangrijkste platform voor de LNG sector in Nederland. Het Nationaal LNG Platform richt zich met name op kennisuitwisseling voor iedereen die aan LNG werkt (gebruikers en aanbieders) en is tevens gesprekspartner voor diverse overheden en ministeries.

Peter Versweyveld, key accountmanager van Greenpoint Fuels, legt uit: “Met deze toetreding tot het Nationaal LNG Platform willen wij ons engagement om LNG uit te bouwen als een economisch interessant alternatief – met name voor wegvervoer – kracht bijzetten.” Peter zal namens Greenpoint Fuels een actieve bijdrage leveren aan diverse projecten en werkgroepen van het Nationaal LNG Platform.

Het Nationaal LNG Platform werkt aan de introductie van LNG (vloeibaar gas) als nieuwe, schonere en stillere brandstof voor wegtransport en scheepvaart. Het Platform verbindt bedrijven en overheden, die werken aan de introductie van LNG, d.m.v. een Green Deal. De gezamenlijke doelstelling is om in 2016 minstens 50 binnenvaartschepen, 50 zeeschepen en 500 trucks op LNG te laten rijden / varen. Voor meer informatie: www.nationaallngplatform.nl

Overig nieuws

Milieubewust rijden: tank HVO diesel bij Greenpoint!

Wist je dat je bij veel van onze Greenpoints terechtkunt voor het tank...

Lees verder >

Nieuw Greenpoint project in Sliedrecht

In Sliedrecht zijn wij gestart met de bouw van een nieuwe Greenpoint!...

Lees verder >

Greenpoint Asten verhoogt laadvermogen snelladers naar 400 kW

Maar liefst 400 kW: dát is de laadcapaciteit die sinds deze week besc...

Lees verder >
Top