Greenpoint Fuels wordt lid van het Nationaal LNG Platform

Greenpoint Fuels heeft zich aangesloten bij het Nationaal LNG Platform, hét belangrijkste platform voor de LNG sector in Nederland. Het Nationaal LNG Platform richt zich met name op kennisuitwisseling voor iedereen die aan LNG werkt (gebruikers en aanbieders) en is tevens gesprekspartner voor diverse overheden en ministeries.

Peter Versweyveld, key accountmanager van Greenpoint Fuels, legt uit: “Met deze toetreding tot het Nationaal LNG Platform willen wij ons engagement om LNG uit te bouwen als een economisch interessant alternatief – met name voor wegvervoer – kracht bijzetten.” Peter zal namens Greenpoint Fuels een actieve bijdrage leveren aan diverse projecten en werkgroepen van het Nationaal LNG Platform.

Het Nationaal LNG Platform werkt aan de introductie van LNG (vloeibaar gas) als nieuwe, schonere en stillere brandstof voor wegtransport en scheepvaart. Het Platform verbindt bedrijven en overheden, die werken aan de introductie van LNG, d.m.v. een Green Deal. De gezamenlijke doelstelling is om in 2016 minstens 50 binnenvaartschepen, 50 zeeschepen en 500 trucks op LNG te laten rijden / varen. Voor meer informatie: www.nationaallngplatform.nl

Overig nieuws

Eerste 150 kW laadpaal voor Greenpoint Veghel De Amert

Op de Greenpoint locatie op De Amert in Veghel kan je nu ook opladen. ...

Lees verder >

Greenpoint Asten breidt uit met laadplein voor elektrische voertuigen

Op het Florapark in Asten, vlakbij de afrit van de A67, is een nieuw s...

Lees verder >

Bouw nieuw waterstof tankstation in Dordrecht gestart

NIEUW PROJECT: In Dordrecht zijn wij gestart met de bouw van een nieuw...

Lees verder >
Top