Greenpoint Group genomineerd voor De Nationale Business Succes Award 2016

De Greenpoint Group is genomineerd voor De Nationale Business Succes Award 2016. Deze Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Greenpoint Group is de officiële branchewinnaar in de branche “Duurzame Tankstations”!

Uit alle branchewinnaars kiest een onafhankelijke jury uiteindelijk welk Nederlands bedrijf of organisatie het meest opvallend en onderscheidend haar succes heeft weten te bereiken. Deze wint dan de De Nationale Business Succes Award 2016.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame mobiliteit

Greenpoint Group uit Goeree-Overflakkee is de initiator van het Greenpoint concept en een vooraanstaande innovator in de Nederlandse energiesector. Greenpoint is zich heel bewust van de uitputting van fossiele brandstoffen en al jaren bezig met alternatieve energievoorzieningen die gebruik maakt van de zon, de wind en de eb-en vloedgetijden, maar ook van waterstof. Bekijk hier het interview met Tonnie van Peperstraten, directeur van de Greenpoint Group, over de strategie en drijfveren van Greenpoint.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het Greenpoint concept, Greenpoint tankstations of rijden op duurzame brandstoffen zoals (bio-)LNG, CNG of waterstof? Neem dan contact op met Tom Gisbers van Greenpoint Fuels voor een vrijblijvend gesprek.

Overig nieuws

Update Greenpoint waterstof tankstation Oude-Tonge

Goed nieuws voor waterstof rijders op Goeree-Overflakkee! De bouw van ...

Lees verder >

Q&A met Stan van Kessel over waterstof tankstation Dordrecht

Onlangs werd het Greenpoint waterstof station aan de Laan der Verenigd...

Lees verder >

Video: Hoe werkt een waterstof tankstation?

Terwijl de vraag naar milieuvriendelijke alternatieven voor traditione...

Lees verder >
Top