Greenpoint Group genomineerd voor De Nationale Business Succes Award 2016

De Greenpoint Group is genomineerd voor De Nationale Business Succes Award 2016. Deze Award wordt sinds 2012 jaarlijks toegekend aan het beste bedrijf van Nederland. Op basis van een onafhankelijke selectieprocedure door de nominatiecommissie worden de beste bedrijven per branche voorgedragen als branchewinnaar. Greenpoint Group is de officiële branchewinnaar in de branche “Duurzame Tankstations”!

Uit alle branchewinnaars kiest een onafhankelijke jury uiteindelijk welk Nederlands bedrijf of organisatie het meest opvallend en onderscheidend haar succes heeft weten te bereiken. Deze wint dan de De Nationale Business Succes Award 2016.

Van fossiele brandstoffen naar duurzame mobiliteit

Greenpoint Group uit Goeree-Overflakkee is de initiator van het Greenpoint concept en een vooraanstaande innovator in de Nederlandse energiesector. Greenpoint is zich heel bewust van de uitputting van fossiele brandstoffen en al jaren bezig met alternatieve energievoorzieningen die gebruik maakt van de zon, de wind en de eb-en vloedgetijden, maar ook van waterstof. Bekijk hier het interview met Tonnie van Peperstraten, directeur van de Greenpoint Group, over de strategie en drijfveren van Greenpoint.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het Greenpoint concept, Greenpoint tankstations of rijden op duurzame brandstoffen zoals (bio-)LNG, CNG of waterstof? Neem dan contact op met Tom Gisbers van Greenpoint Fuels voor een vrijblijvend gesprek.

Overig nieuws

Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein bereikt 5.000 tankbeurten

Het Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein heeft de ka...

Lees verder >

Greenpoint participeert in Zero Emission Shared Smart Hub (ZESS Hub) voor duurzame stadslogistiek

Op bedrijventerrein Westpoort in Groningen wordt de Zero Emission Shar...

Lees verder >

Bouw waterstofstation Oude-Tonge vordert gestaag in… Assen

Wanneer je vandaag langs de Tonnisseweg in Oude-Tonge rijdt, dan is er...

Lees verder >
Top