Greenpoint opent nieuwe locatie in Deurningen

Het Greenpoint netwerk is uitgebreid met een nieuwe locatie naast de A1 in Deurningen. Het betreft een truck tankstation op de parkeerplaats van wegrestaurant Frans op den Bult en is eenvoudig voor trucks en personenauto’s bereikbaar via de A1, afrit 31 Hengelo-Noord. Dit is alweer de 15e Greenpoint locatie in Nederland.

Adres: Oldenzaalsestraat 580, 7561 RL Deurningen

HVO hernieuwbare diesel

Bij Greenpoint Deurningen kan je terecht voor HVO100, EN590 diesel (low & high speed) en AdBlue. HVO is de afkorting voor Hydrotreated Vegetable Oil, dit is een duurzame dieselvariant die maar liefst 90% minder CO2 veroorzaakt (well-to-wheel) dan reguliere diesel. Ook de uitstoot van fijnstof, NOx, roet en zwavel is substantieel lager. Bovendien is deze nieuwe diesel volledig fossielvrij, er komt geen druppel aardolie meer aan te pas.

Ondanks dat het station nog maar net geopend is, zijn er al grootse plannen. Met een blik op de toekomst wordt er al gewerkt aan plannen voor snelladers voor e-trucks en een waterstof tankstation.

Tanken kan met de Van Kessel tankpas en vele andere truck tankpassen zoals BP, Routex, DKV, EDC, WEX/GO, Total, Multi Tank card, enz.

Overig nieuws

Waterstof opslagtank geplaatst bij Greenpoint Dordrecht

Na een lange overzeese reis werd afgelopen vrijdag de enorme opslagtan...

Lees verder >

Update Greenpoint waterstof tankstation Dordrecht

De bouw van ons waterstof tankstation in Dordrecht gaat gestaag verder...

Lees verder >

Eerste 150 kW laadpaal voor Greenpoint Veghel De Amert

Op de Greenpoint locatie op De Amert in Veghel kan je nu ook opladen. ...

Lees verder >
Top