Greenpoint opent nieuwe locatie in Deurningen

Het Greenpoint netwerk is uitgebreid met een nieuwe locatie naast de A1 in Deurningen. Het betreft een truck tankstation op de parkeerplaats van wegrestaurant Frans op den Bult en is eenvoudig voor trucks en personenauto’s bereikbaar via de A1, afrit 31 Hengelo-Noord. Dit is alweer de 15e Greenpoint locatie in Nederland.

Adres: Oldenzaalsestraat 580, 7561 RL Deurningen

HVO hernieuwbare diesel

Bij Greenpoint Deurningen kan je terecht voor HVO100, EN590 diesel (low & high speed) en AdBlue. HVO is de afkorting voor Hydrotreated Vegetable Oil, dit is een duurzame dieselvariant die maar liefst 90% minder CO2 veroorzaakt (well-to-wheel) dan reguliere diesel. Ook de uitstoot van fijnstof, NOx, roet en zwavel is substantieel lager. Bovendien is deze nieuwe diesel volledig fossielvrij, er komt geen druppel aardolie meer aan te pas.

Ondanks dat het station nog maar net geopend is, zijn er al grootse plannen. Met een blik op de toekomst wordt er al gewerkt aan plannen voor snelladers voor e-trucks en een waterstof tankstation.

Tanken kan met de Van Kessel tankpas en vele andere truck tankpassen zoals BP, Routex, DKV, EDC, WEX/GO, Total, Multi Tank card, enz.

Overig nieuws

Update Greenpoint waterstof tankstation Oude-Tonge

Goed nieuws voor waterstof rijders op Goeree-Overflakkee! De bouw van ...

Lees verder >

Q&A met Stan van Kessel over waterstof tankstation Dordrecht

Onlangs werd het Greenpoint waterstof station aan de Laan der Verenigd...

Lees verder >

Video: Hoe werkt een waterstof tankstation?

Terwijl de vraag naar milieuvriendelijke alternatieven voor traditione...

Lees verder >
Top