Greenpoint opent tankstation nabij A59 in Nieuwkuijk

Aan de Middelweg 16 in Nieuwkuijk, nabij afslag 43 van de A59 Waalwijk-Den Bosch, heeft Greenpoint onlangs haar 4de tanklocatie gerealiseerd. Bij Greenpoint Nieuwkuijk kunt u TRAXX Zero klimaatneutrale diesel, reguliere diesel en AdBlue tanken. Betalen kan o.a. met tankpassen van Van Kessel Olie, Total, DKV, UTA en Argos en de reguliere creditcards zoals Visa en Mastercard. Er is ook een wasstraat voor vrachtwagens aanwezig.

Stapsgewijs van fossiel naar duurzaam

Greenpoint is een nieuw tankconcept van Van Kessel Olie en de van Peperstraten Group dat een steentje wil bijdragen aan de energietransitie. Enerzijds staan verschillende alternatieve brandstoffen klaar om door te breken, maar zij zijn slechts mondjesmaat beschikbaar. Anderzijds is er voor vele toepassingen nog steeds behoefte aan de traditionele diesel. Greenpoint wil de overgang van fossiel naar duurzaam voor bedrijven faciliteren door op strategische logistieke knooppunten zowel traditionele als nieuwe duurzame brandstoffen aan te bieden.

Tanken bij Greenpoint

Er zijn momenteel reeds 4 Greenpoint tanklocaties in Veghel (2), Uden en Nieuwkuijk. In Oude-Tonge wordt ondertussen hard gewerkt aan de 5de locatie. Wilt u graag meer weten over tanken bij Greenpoint? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Overig nieuws

Nieuw project: laadplein voor e-trucks in Veghel

Op bedrijventerrein De Amert in Veghel zijn wij gestart met de bouw va...

Lees verder >

Bouw elektrolyzer voor groene waterstofproductie in volle gang

Binnenkort is het zover: dan gaan wij groene waterstof produceren! Sam...

Lees verder >

3 extra Greenpoints met HVO100 voor trucks

Onze Greenpoint tankstations in Deurne, Nieuwkuijk en Zeewolde zijn re...

Lees verder >
Top