Greenpoint opent tankstation nabij A59 in Nieuwkuijk

Aan de Middelweg 16 in Nieuwkuijk, nabij afslag 43 van de A59 Waalwijk-Den Bosch, heeft Greenpoint onlangs haar 4de tanklocatie gerealiseerd. Bij Greenpoint Nieuwkuijk kunt u TRAXX Zero klimaatneutrale diesel, reguliere diesel en AdBlue tanken. Betalen kan o.a. met tankpassen van Van Kessel Olie, Total, DKV, UTA en Argos en de reguliere creditcards zoals Visa en Mastercard. Er is ook een wasstraat voor vrachtwagens aanwezig.

Stapsgewijs van fossiel naar duurzaam

Greenpoint is een nieuw tankconcept van Van Kessel Olie en de van Peperstraten Group dat een steentje wil bijdragen aan de energietransitie. Enerzijds staan verschillende alternatieve brandstoffen klaar om door te breken, maar zij zijn slechts mondjesmaat beschikbaar. Anderzijds is er voor vele toepassingen nog steeds behoefte aan de traditionele diesel. Greenpoint wil de overgang van fossiel naar duurzaam voor bedrijven faciliteren door op strategische logistieke knooppunten zowel traditionele als nieuwe duurzame brandstoffen aan te bieden.

Tanken bij Greenpoint

Er zijn momenteel reeds 4 Greenpoint tanklocaties in Veghel (2), Uden en Nieuwkuijk. In Oude-Tonge wordt ondertussen hard gewerkt aan de 5de locatie. Wilt u graag meer weten over tanken bij Greenpoint? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Overig nieuws

Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein bereikt 5.000 tankbeurten

Het Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein heeft de ka...

Lees verder >

Greenpoint participeert in Zero Emission Shared Smart Hub (ZESS Hub) voor duurzame stadslogistiek

Op bedrijventerrein Westpoort in Groningen wordt de Zero Emission Shar...

Lees verder >

Bouw waterstofstation Oude-Tonge vordert gestaag in… Assen

Wanneer je vandaag langs de Tonnisseweg in Oude-Tonge rijdt, dan is er...

Lees verder >
Top