Greenpoint opent tankstation nabij A59 in Nieuwkuijk

Aan de Middelweg 16 in Nieuwkuijk, nabij afslag 43 van de A59 Waalwijk-Den Bosch, heeft Greenpoint onlangs haar 4de tanklocatie gerealiseerd. Bij Greenpoint Nieuwkuijk kunt u TRAXX Zero klimaatneutrale diesel, reguliere diesel en AdBlue tanken. Betalen kan o.a. met tankpassen van Van Kessel Olie, Total, DKV, UTA en Argos en de reguliere creditcards zoals Visa en Mastercard. Er is ook een wasstraat voor vrachtwagens aanwezig.

Stapsgewijs van fossiel naar duurzaam

Greenpoint is een nieuw tankconcept van Van Kessel Olie en de van Peperstraten Group dat een steentje wil bijdragen aan de energietransitie. Enerzijds staan verschillende alternatieve brandstoffen klaar om door te breken, maar zij zijn slechts mondjesmaat beschikbaar. Anderzijds is er voor vele toepassingen nog steeds behoefte aan de traditionele diesel. Greenpoint wil de overgang van fossiel naar duurzaam voor bedrijven faciliteren door op strategische logistieke knooppunten zowel traditionele als nieuwe duurzame brandstoffen aan te bieden.

Tanken bij Greenpoint

Er zijn momenteel reeds 4 Greenpoint tanklocaties in Veghel (2), Uden en Nieuwkuijk. In Oude-Tonge wordt ondertussen hard gewerkt aan de 5de locatie. Wilt u graag meer weten over tanken bij Greenpoint? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek.

Overig nieuws

Eerste 150 kW laadpaal voor Greenpoint Veghel De Amert

Op de Greenpoint locatie op De Amert in Veghel kan je nu ook opladen. ...

Lees verder >

Greenpoint Asten breidt uit met laadplein voor elektrische voertuigen

Op het Florapark in Asten, vlakbij de afrit van de A67, is een nieuw s...

Lees verder >

Bouw nieuw waterstof tankstation in Dordrecht gestart

NIEUW PROJECT: In Dordrecht zijn wij gestart met de bouw van een nieuw...

Lees verder >
Top