“Het technisch verhaal en de referenties gaven de doorslag”

Begin juli opende het nieuwe Greenpoint tankstation langs de N305 in Zeewolde haar pompen. De allereerste tankbeurt was voor rekening van Van den Brink Transporten, eveneens gevestigd op bedrijventerrein Trekkersveld in Zeewolde op een steenworp van het tankstation. De vrachtwagens van Van den Brink tanken er de zuinige en schone brandstof TRAXX Diesel.

Van den Brink Transporten is al ruim 80 jaar actief in distributie en opslag. Het familiebedrijf beschikt over een vloot van 50 vrachtwagens. Directeur-Eigenaar Wilco van den Brink licht de keuze voor TRAXX Diesel toe: “Een probleemloos functionerend wagenpark is cruciaal voor ons bedrijf. Onze vrachtwagens moeten blijven rijden, zonder storingen en liefst zo efficiënt mogelijk. Wij investeren veel in een jong en modern wagenpark, maar ook de kwaliteit van de brandstof speelt een rol.

Efficiënter

Daarom hebben wij gekozen om TRAXX Diesel te gaan tanken.” gaat Wilco verder ”TRAXX is een dieselbrandstof die vuilophoping in het brandstofsysteem tegengaat en efficiënter verbrandt. Dat zorgt voor een lager brandstofverbruik en minder kans op storingen en uitval. Het technische verhaal van TRAXX sprak ons erg aan en de referenties van andere gebruikers gaven de doorslag om voor TRAXX te gaan.

Van den Brink is ook erg te spreken over het nieuwe Greenpoint tankstation: “Het tankstation is heel gunstig gelegen langs de N305, dat scheelt ons onnodige omrijkilometers. Daarnaast is het tankstation zeer goed toegankelijk voor grote vrachtwagens en er zijn ook voldoende pompen aanwezig zodat onze chauffeurs nauwelijks hoeven te wachten.” besluit Wilco.

Over TRAXX Diesel

TRAXX Diesel is een hoogwaardige dieselbrandstof die het potentieel van moderne dieselmotoren maximaal benut. De nieuwe CLEAN4FORCE reinigende moleculen in TRAXX halen steeds het maximale rendement uit elke druppel brandstof. Ze verminderen slijtage aan de injectoren en beschermen tegen biodieselproblemen. Bovendien voorkomt de beproefde bacteriebestrijder schadelijke bacterieproblemen, verstopte brandstoffilters en stilstand. Ruim 12.000 bedrijven in Nederland werken dagelijks met TRAXX Diesel.

Over Greenpoint Zeewolde

In Zeewolde aan het kruispunt van de N305 en de Assemblageweg is sinds juli jl. een Greenpoint multi-fuel tankstation gevestigd. Klanten kunnen hier naast conventionele diesel en AdBlue ook 2 alternatieven zoals TRAXX Diesel en HVO fossielvrije diesel tanken. Het tankstation is gelegen aan de noordzijde van de N305 (Gooiseweg), direct bij de ingang van industrieterrein Trekkersveld III aan de Assemblageweg. Greenpoint is een tankconcept van Van Kessel Olie dat zowel conventionele als nieuwe duurzame brandstoffen aanbiedt.

Overig nieuws

Nieuw project: laadplein voor e-trucks in Veghel

Op bedrijventerrein De Amert in Veghel zijn wij gestart met de bouw va...

Lees verder >

Bouw elektrolyzer voor groene waterstofproductie in volle gang

Binnenkort is het zover: dan gaan wij groene waterstof produceren! Sam...

Lees verder >

3 extra Greenpoints met HVO100 voor trucks

Onze Greenpoint tankstations in Deurne, Nieuwkuijk en Zeewolde zijn re...

Lees verder >
Top