Nieuwe Greenpoint langs de A67 in Asten geopend

Op het bedrijventerrein Florapark in Asten is het 8ste Greenpoint tankstation geopend. Dit gloednieuwe tankstation is gevestigd vlakbij op/afrit 36 van de A67, makkelijk bereikbaar voor vrachtwagens, voorzien van highspeedpompen en 24/7 geopend.

Conventionele en duurzame brandstoffen op 1 locatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en mede door het Klimaatakkoord staan duurzame brandstoffen op de vooravond om definitief door te breken. Bij Greenpoint Asten kunt u terecht voor zowel conventionele brandstoffen (diesel en benzine) als voor duurzame alternatieven zoals HVO20 & HVO100 hernieuwbare diesel en TRAXX Diesel met CO2 compensatie.

Bent u hier nog niet aan toe? Bij ons kunt u ook de vertrouwde diesel en euro95 tanken tegen voordelige condities. En wij adviseren u graag vrijblijvend welk alternatief in de toekomst wel bij uw bedrijfsplannen past.

Omwille van het bestemmingsplan is dit tankstation enkel toegankelijk voor vrachtwagens en bedrijfswagens die als zodanig zijn geregistreerd bij de RDW (geen personenauto’s).

Tanken in Asten met uw huidige tankpas of betaalkaart

Wilt u tanken bij Greenpoint Asten? Wij accepteren diverse bekende tankpassen en betaalkaarten:
VKO tankpas, VGB tankpas, BP / Routex, Total card, DKV, Argos, Lukoil, Multi Tank Card, Tanx (Vissers), European Diesel Card, Fleetcard, Maestro, V-pay, Xximo, Travelcard, Mastercard, Visa

Heeft u nog geen geschikte tankpas? Kies dan voor de Van Kessel Olie tankpas! Met deze moderne zakelijke tankpas tankt u voordelig, veilig en gemakkelijk brandstof en AdBlue bij meer dan 30 tankstations in Zuid- en Midden-Nederland.

Overig nieuws

Nieuw project: laadplein voor e-trucks in Veghel

Op bedrijventerrein De Amert in Veghel zijn wij gestart met de bouw va...

Lees verder >

Bouw elektrolyzer voor groene waterstofproductie in volle gang

Binnenkort is het zover: dan gaan wij groene waterstof produceren! Sam...

Lees verder >

3 extra Greenpoints met HVO100 voor trucks

Onze Greenpoint tankstations in Deurne, Nieuwkuijk en Zeewolde zijn re...

Lees verder >
Top