Wie is de partij achter Greenpoint?

Weet jij wie de partij achter Greenpoint is? Achter Greenpoint zit namelijk een enorme organisatie, namelijk de Van Kessel Groep uit Milheeze.

Van Kessel is een Brabants familiebedrijf én de initiatiefnemer van Greenpoint Clean Energy Hubs. Met ruim 100 werknemers zijn ze actief in de verkoop en distributie van (duurzame) brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen. Daarnaast is Van Kessel ook exploitant van 41 tankstations Рwaaronder inmiddels al 15 Greenpoints Рen openbare laadpalen.

Al jarenlang leveren zij diesel en benzine aan hun klanten, maar daarnaast zijn ze ook al volop met de volgende stap bezig. Met Greenpoint Clean Energy Hubs faciliteren zij namelijk duurzame mobiliteit in verschillende vormen: HVO fossielvrije diesel, bioLNG, snelladers voor elektrisch rijden, waterstof tankstations, hydrozine voor zero-emissie aggregaten, enzovoorts.

Meer weten over de ambities, plannen en realisaties van Van Kessel? Neem dan een kijkje op hun website of volg hen op Linkedin op Van Kessel Olie B.V.

Overig nieuws

Greenpoint opent 3de waterstof tankstation

Mooi nieuws voor waterstof rijders: vanaf nu kan je ook waterstof tank...

Lees verder >

Greenpoint opent nieuwe locatie in Sliedrecht

Afgelopen week is het Greenpoint netwerk uitgebreid met een gloednieuw...

Lees verder >

Greenpoint blikt terug op 2023

Wij, van het Greenpoint-team, willen iedereen graag een mooi 2024 toew...

Lees verder >
Top