Wie is de partij achter Greenpoint?

Weet jij wie de partij achter Greenpoint is? Achter Greenpoint zit namelijk een enorme organisatie, namelijk de Van Kessel Groep uit Milheeze.

Van Kessel is een Brabants familiebedrijf én de initiatiefnemer van Greenpoint Clean Energy Hubs. Met ruim 100 werknemers zijn ze actief in de verkoop en distributie van (duurzame) brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen. Daarnaast is Van Kessel ook exploitant van 41 tankstations – waaronder inmiddels al 15 Greenpoints – en openbare laadpalen.

Al jarenlang leveren zij diesel en benzine aan hun klanten, maar daarnaast zijn ze ook al volop met de volgende stap bezig. Met Greenpoint Clean Energy Hubs faciliteren zij namelijk duurzame mobiliteit in verschillende vormen: HVO fossielvrije diesel, bioLNG, snelladers voor elektrisch rijden, waterstof tankstations, hydrozine voor zero-emissie aggregaten, enzovoorts.

Meer weten over de ambities, plannen en realisaties van Van Kessel? Neem dan een kijkje op hun website of volg hen op Linkedin op Van Kessel Olie B.V.

Overig nieuws

Milieubewust rijden: tank HVO diesel bij Greenpoint!

Wist je dat je bij veel van onze Greenpoints terechtkunt voor het tank...

Lees verder >

Nieuw Greenpoint project in Sliedrecht

In Sliedrecht zijn wij gestart met de bouw van een nieuwe Greenpoint!...

Lees verder >

Greenpoint Asten verhoogt laadvermogen snelladers naar 400 kW

Maar liefst 400 kW: dát is de laadcapaciteit die sinds deze week besc...

Lees verder >
Top