Waterstof rijders nu ook met MultiTankcard en Travelcard welkom bij Greenpoint Hysolar station in Nieuwegein

Waterstof rijders kunnen nu ook met de MultiTankcard en Travelcard tankpassen afrekenen bij het Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein. Travelcard en MultiTankcard zijn de 2 grootste mobiliteitspas aanbieders voor ZZP, MKB en Grootzakelijk gebruik in Nederland. Hiermee komt zero-emissie mobiliteit voor veel bedrijven weer dichter binnen handbereik, zonder extra administratieve rompslomp.

Patrick Roozeman, Algemeen Directeur bij MTC: “We zijn blij dat er een nieuw waterstof tankstation in Nederland geopend is wat de MultiTankcard accepteert. De waterstof rijders krijgen zo een betere dekking, én we komen weer een stapje dichter bij verduurzaming van mobiliteit.

Jort Boonk, Digital Channel Manager bij Travelcard B.V.: “Wij vinden het belangrijk dat met een tankpas alle brandstoffen afgerekend kunnen worden. We zijn daarom verheugd dat er bij Greenpoint nu ook met de Travelcard tankpas waterstof afgerekend kan worden. Hierdoor is voor zakelijke gebruikers steeds gemakkelijker om het wagenpark te verduurzamen ongeacht welke brandstofsoort de voorkeur heeft.”

Tom Gisbers, Sales Manager bij Greenpoint: “Veel Travelcard en MultiTankcard gebruikers tanken al brandstof bij onze Greenpoint locaties, en nu kunnen ze met dezelfde pas ook waterstof afrekenen. Hierdoor wordt rijden op waterstof voor vele bedrijven toegankelijk zonder extra administratieve rompslomp.

In juni 2021 opende Greenpoint / Hysolar haar eerste waterstof tankstation aan de Morsebaan 1 in Nieuwegein. Het station beschikt over 2 dispensers (afleverzuilen). Aan beide dispensers kunnen zowel zware voertuigen zoals vrachtwagens en bussen (aan 350 bar) als personenauto’s en bestelauto’s (aan 700 bar) tanken. Het station is openbaar toegankelijk voor iedereen met een waterstofvoertuig.

Overig nieuws

Nieuw project: laadplein voor e-trucks in Veghel

Op bedrijventerrein De Amert in Veghel zijn wij gestart met de bouw va...

Lees verder >

Bouw elektrolyzer voor groene waterstofproductie in volle gang

Binnenkort is het zover: dan gaan wij groene waterstof produceren! Sam...

Lees verder >

3 extra Greenpoints met HVO100 voor trucks

Onze Greenpoint tankstations in Deurne, Nieuwkuijk en Zeewolde zijn re...

Lees verder >
Top