Waterstof rijders nu ook met MultiTankcard en Travelcard welkom bij Greenpoint Hysolar station in Nieuwegein

Waterstof rijders kunnen nu ook met de MultiTankcard en Travelcard tankpassen afrekenen bij het Greenpoint Hysolar waterstof tankstation in Nieuwegein. Travelcard en MultiTankcard zijn de 2 grootste mobiliteitspas aanbieders voor ZZP, MKB en Grootzakelijk gebruik in Nederland. Hiermee komt zero-emissie mobiliteit voor veel bedrijven weer dichter binnen handbereik, zonder extra administratieve rompslomp.

Patrick Roozeman, Algemeen Directeur bij MTC: “We zijn blij dat er een nieuw waterstof tankstation in Nederland geopend is wat de MultiTankcard accepteert. De waterstof rijders krijgen zo een betere dekking, én we komen weer een stapje dichter bij verduurzaming van mobiliteit.

Jort Boonk, Digital Channel Manager bij Travelcard B.V.: “Wij vinden het belangrijk dat met een tankpas alle brandstoffen afgerekend kunnen worden. We zijn daarom verheugd dat er bij Greenpoint nu ook met de Travelcard tankpas waterstof afgerekend kan worden. Hierdoor is voor zakelijke gebruikers steeds gemakkelijker om het wagenpark te verduurzamen ongeacht welke brandstofsoort de voorkeur heeft.”

Tom Gisbers, Sales Manager bij Greenpoint: “Veel Travelcard en MultiTankcard gebruikers tanken al brandstof bij onze Greenpoint locaties, en nu kunnen ze met dezelfde pas ook waterstof afrekenen. Hierdoor wordt rijden op waterstof voor vele bedrijven toegankelijk zonder extra administratieve rompslomp.

In juni 2021 opende Greenpoint / Hysolar haar eerste waterstof tankstation aan de Morsebaan 1 in Nieuwegein. Het station beschikt over 2 dispensers (afleverzuilen). Aan beide dispensers kunnen zowel zware voertuigen zoals vrachtwagens en bussen (aan 350 bar) als personenauto’s en bestelauto’s (aan 700 bar) tanken. Het station is openbaar toegankelijk voor iedereen met een waterstofvoertuig.

Overig nieuws

Greenpoint participeert in Zero Emission Shared Smart Hub (ZESS Hub) voor duurzame stadslogistiek

Op bedrijventerrein Westpoort in Groningen wordt de Zero Emission Shar...

Lees verder >

Bouw waterstofstation Oude-Tonge vordert gestaag in… Assen

Wanneer je vandaag langs de Tonnisseweg in Oude-Tonge rijdt, dan is er...

Lees verder >

“Ik rij nu 2 jaar op waterstof en het rijdt echt fantastisch”

Rijden op waterstof klinkt voor velen nog als iets futuristisch, maar ...

Lees verder >
Top